For russisk Zenit-trener Sergei Semak

Zenit midtbanespiller Claudio Marchisio scoret en straff i en 13-runde runde av den russiske Premier League med Akhmat (1: 0). Klubben fra St. Petersburg for første gang slo en straff i sesongen RPL. Dommer Sergey Karasev scoret en straffe i det 31. minutt av kampen.
Nå slo straffene i Russlands mesterskap alle 16 lag.

Turneringsvinne

Zenit, lederen i RPL-poengene, har økt gapet fra andreplass til syv poeng.
St Petersburg-laget i kampen i 13. runde slo “Akhmat” (1: 0) i sitt felt, og “Krasnodar”, som tidligere hadde hatt den andre posisjonen, mistet poeng i spillet med “Rostov” (2: 2).

Ta på turen

For russisk Zenit-trener Sergei Semak ble stor spenning forårsaket av fjerning av Paredes. Spesialisten allerede på en pressekonferanse overbeviste journalister om at han ville prøve å stoppe denne permissiviteten til argentinske følelser.

“Straffen for Paredes vil følge. Vi må takle følelser, lære å kontrollere dem. Han satte laget i en vanskelig situasjon, sa Semak.

Patties tur

Zenit frem Artem Dzyuba nektet å snakke med journalister etter kampen i 13. runde av RPL med Akhmat (1: 0).
“Nei, beklager. Jeg har paier, burgere og pølser. ”
For flere år siden nektet midtbanespiller Alexander Ryazantsev å snakke med pressen og svare på journalister: “Beklager, paier.” Frasen har blitt et meme.

Tour skandale

I 13. runde av RPL “Spartak” hjemme ga veien til “Ural” (1: 2). For første gang i historien sto Moskaklubben med fire hjemme nederlag på rad i det russiske mesterskapet. I løpet av kampen støttet fansen sin klubb med spesielle chants, som var dedikert til midtbanespiller Denis Glushakov, skuespiller Raul Riancho og klubbens eier Leonid Fedun. En av sensorkantene adressert til Glushakov høres ut som dette: “Iushakov!” I tillegg ropte Spartak-fansen navnet Riancho da de annonserte lagene.