Men dette passet beroliget ikke hjertene til de røde og hvite fansen

Sier tur

Den hotteste pressekonferansen igjen fra skuespilleren til Spartak Raul Riancho. Spanjeren forklarer fansen at du ikke skal rocke den “røde og hvite” båten, du må søke frelse i enhet med ledelsen.

“Arbeid i et slikt miljø er svært vanskelig. Tenk deg om du jobbet i en slik atmosfære. Vi har to alternativer: enten å ignorere alle, eller å returnere Carrera, eller, som jeg sa før, å vente på solen etter regnet. Derfor, herrer, la oss bygge. Hvorfor fortsette å ødelegge? Hvorfor vil vi ødelegge dette laget og disse spillerne? Hvorfor ønsker vi å ødelegge denne klubben med en 96-årig historie? Denne klubben levde opp til Carrera i mange år. Folk forlater, og klubbens historie slutter ikke. ”

Men dette passet beroliget ikke hjertene til de røde og hvite fansen. Etter nederlaget var det et oppvarmet argument med den spanske treneren.

Oppmøte tur

Et annet trist resultat den kvelden “Spartak” viste ikke bare på banen, men også på stadion. Spillet på “Discovery Arena” ble deltatt av 23 237 tilskuere. Dette er den verste hjemstedet til Moskva-laget denne sesongen i RPL.

Slette en tur

Den viktigste anti-helten i kampen denne gangen var frelseren til den siste turen, forsvarer Yegor Sorokin. Rubin-forsvarer ble sendt ut i kampen i 13. runde av RPL mot Orenburg (0: 1). I det 87. minutt mottok forsvareren, som først mottok et anrop til det russiske landslaget, et direkte rødt kort for en takle bakfra.

Joke tur

Krasnoyarsk “Yenisei” ropte veldig dristig over dommeren Alexey Matyunin som hadde prøvd kampen. I kampen med Anji (1: 2) tildelte dommeren to straffer til Krasnoyarsk-portene. Etter kampen, “Yenisei” tweeted et innlegg der, i en søkemotor for en spørring “berømte klovner av Russland”, ble bilder av Matyunin angivelig utstedt. Tweeten hang i mindre enn en time, hvorpå den ble fjernet.