1xBet Bonus

 

1xBet er veldig sterk på det som antageligvis er mest viktig for kunden ved valget av en ny bookmaker, det vil si omfanget av kampanjer. Både nye og gamle kunder kan benytte seg av de ulike bonusene, men det er fortsatt velkomstbonusen som er sannsynligvis mest spennende for de potensielle nye kundene. Nye spillere vil få deres første innskudd fordoblet med 100%, opptil beløpet 400 PLN som vil si at deres saldo vil allerede på starten være to ganger større enn det de innbetalte til å begynne med. Det er noen krav som må oppfylles før bonuspenger kan utbetales. Før utbetaling må man omsette hele beløpet minst 5 ganger med kurs 1,40 eller høyere.

Andre steder, for allerede registrerte kunder, er følgende kampanjer tilgjengelig, inkludert et stort utvalg av “TOTO”:

1xTOTO1xbet oddstipping på resultatene av 12 kamper for GRATIS eller WIN BIG! Trøstpengepriser blir også gitt for riktig tipping av 8 til 11 kamper!

TOTO-15 – Tipp på resultatene av 15 kamper og Vinn JACKPOT! Trøstpengepriser blir også gitt for riktig tipping av 9 til 14 kamper!

TOTO Riktig resultat – Oddstipping av resultatet på 8 av tildelte kamper og Vinn Riktig resultat JACKPOT! Trøstpengepriser blir også tildelt fra 2 til 7 poeng.

TOTO Fotball – Oddstipping på 15 kamper og Vinn i fotball JACKPOT! Trøstpengepriser blir også gitt for riktig tipping av 9 til 14 kamper!

TOTO Is Hockey – Tipp riktig resultat på alle 5 kamper og Vinn Is Hockey JACKPOT! Trøstpengepriser blir også gitt for riktig tipping fra 2 til 4 poeng!

TOTO Basketball – Tipp riktig resultat på 9 kamper og summen på kampene og vinn basketball JACKPOT! Trøstpengepriser blir også gitt for riktig tipping av 4 til 8 kamper!

Lucky Friday – Få bonus opptil 400 PLN hver fredag med 1xBet 100% fordobling av innbetalinger gjort på den dagen.

A Serie – Kundene mottar bonuspoeng for oddstipping på kamper i den italienske topp ligaen.

1xBet betalinger – innskudd og utbetalinger

Med hensyn til den globale virksomheten til 1xBet er det ikke rart at bookmakeren tilbyr et veldig stort utvalg av betalingsmåter både når det gjelder innbetaling og når det gjelder utebaling av penger fra nettstedet. Over 200 betalingsmåter er tilgjengelige, hvorav nesten 30 er aktuelt også tilgjengelige for kunder i Norge. 1xBet er en av de få bookmakerne som godkjenner innbetaling i Bitcoins og kryptografiske valutaer, inkludert LiteCoin, Ethereum, Dofecoin, Dash, NEM, Monero, ZCash, ByteCoing, Bitcoin Cash, Bitcoin gold. Tilgjengelig er også følgende betalingsmåter:

Visa, Mastercard, Neteller, Payeer, EcoPayz, Skrill, Perfect Money, Epay, Cashevoy, GTBank, Access Bank, Sterling Bank, FCMB.

Minimum innskudd på 1xBet starter med 4 PLN (1,00 €) uten ekstra kostnader. Transaksjonene gjennomføres vanligvis med en gang, mens utbetalingstiden avhenger av metoden kunden velger. Norsk krone kan velges av kunden som deres hovedvaluta.

 

Partner: 1xbet Albania – https://al-bookmaker.com