Du vant Golden Ball. Og twerk kan du? Moderatorens henvendelse het også Murray

Selvfølgelig er det bemerkelsesverdig at Luke Modric avbrøt herredømmet til Ronald og Messi blant mennene. Men etter seremonien mandag løser verden en annen ting. Ada Hegerberg og Twerk. Tjueto år gamle Lyon, som hjalp laget sitt til å vinne både Champions League og scoret rekord femtende i finalen konkurranse, ble den første Golden Ball-vinneren noensinne. Denne pokalen har bare blitt tildelt menn siden 1956.

Da prisen ble mottatt, spurte den franske DJen og kveldens programleder Martin Solveig fotballspilleren om han kunne “twerk”.Hegerberg svarte på et kontroversielt spørsmål om en utfordringsdans der kvinner rister på hodet, rister på hodet og et enkelt “nei.” hva han forårsaket. Spesielt på sosiale nettverk møter de enorm kritikk. Han ba om unnskyldning for spørsmålet mandag kveld.

“Jeg er sjokkert over det jeg leser på Internett. Selvfølgelig mente jeg ikke å fornærme noen.Dessuten forstår jeg ikke hvordan noen kan betrakte det som en fornærmelse, spesielt hvis du ser på det som en helhet, fordi vi endte opp med å danse til musikken til Frank Sinatra, ”sa en fransk DJ. “Det var bare en vits og sannsynligvis en dårlig en,” la han til.

Den britiske tennisspilleren Andy Murray var blant de høyeste kritikerne av Solveigs moderator, som skrev på Instagram: ? ”

“ Hva spurte Mbappe (den beste fotballspilleren under 21 år) og Modrici? Jeg antar at det handlet om fotball, ”sa Murray.

“Og en melding til alle som tror folk overreagerer, det var bare en vits…Det var det ikke. Jeg har vært i det sportslige miljøet hele livet, og sexismnivået har vært enestående, ”la den doble Wimbledon-mesteren til. Moderatorens henvendelse bortskjemte ikke den unike kvelden hennes.

“Så kom han til meg og ba om unnskyldning, unnskyld for hvordan det hele hørtes ut. Men jeg tok det ikke slik, det virket ikke sexistisk. Vi danset litt, jeg har Golden Ball, det er det viktigste for meg, “sa den norske spissen Lyon.