Få mennesker vurderer sportsspill som

Få mennesker vurderer sportsspill som en langsiktig investering. De fleste spillere oppfatter spill som underholdning, noe som er mulig og riktig på den ene side, og noen søker rett og slett etter måter å raskt berike seg ved å bruke bookmakerkontoret. I denne artikkelen vil jeg gjerne vurdere spill på sportsbegivenheter som en langsiktig investering, og ikke som alternativer odds bonus som “satse på moro og spenning”, “satse på at det ville være mer interessant å se kampen” eller “raskt slå jackpotten på spill”.
Sportsspill – langsiktig investering

Profesjonelle spillere vurderer alltid sportsbetting som en langsiktig investering, som å investere i fast eiendom eller verdipapirer, og i ingen tilfelle en rask måte å berike seg på. For bedre er en lang avstand alltid viktig, mer presist, et overskudd over en lang avstand (1000, 2000, 3000 spill), og ikke en gevinst på en enkelt innsats eller fortjeneste for en uke, måned.
Forskjeller mellom investeringer norsk casinoguide i verdipapirer eller fast eiendom fra investeringer i priser

Hovedforskjellen mellom å investere i verdipapirer og å investere i sportsbetting er at en investor lett kan miste 20-40% i løpet av en uke eller en måned, mens i sportsrenter kan en investor enten øke investeringen til 100% og enda mer. eller miste alt, og samtidig på bare 2-3 timer.
Hvor mange spill per år gjør en profesjonell bedre (handikapp)?

En profesjonell bedre kan gjøre opp til 2000 spill per sesong, og det er ikke noe overraskende i dette. For en spill sesong i dette tilfellet ett kampår er akseptert. Hvis vi vurderer online betting de profesjonelle nordamerikanske ligaene i NBA, NHL, NFL og Major League Baseball som investeringer, så gjør 2000 spill – bare spytt, med tanke på at mer enn 4000 sportsbegivenheter finner sted i disse fire ligaene.

Hvor mye kan du tjene ved å investere i sportsspill?

La oss beregne hvor mye vi kan tjene per spill sesong (år). Anta at vi har en innledende bank på 100 000 rubler. Forresten for et slikt innskudd trenger du en pålitelig bookmaker.