Magna Grecia vinner Vertem Futurity for Aidan O’Brien etter kontroversiell finish

Aidan O’Brins niende suksess i det som nå er Vertem Futurity viste seg å være hans mest kontroversielle, som en lang forvalteres forespørsel var nødvendig for å fastslå at Magna Grecia skulle holde prisen, etter at han hadde passert innlegget et hode foran Phoenix of Spain.

De to hestene kom sammen to ganger i den siste furlongen, og forbindelsene til løperen var ikke helt fornøyd med resultatet.

Spillmarkedet forventer ikke at unibet sportfogadás bónuszok stewardene skal handle, med Magna Grecia trading på 1-20 til holde løpet. O’Brien brukte hele undersøkelsen til å utveksle chit-chat med journalister og viste ingen tegn på nervøsitet om utfallet.Hurtigguide Racing tips for søndag 28. oktober Vis skjul

Charlie Hills, trener av Phoenix Of Spain, så saken annerledes. “Jeg mistet et løp tidligere denne måneden, og dette var verre enn det,” sa han. “Jamie [Spencer] sa at han var foran Magna Grecia, og så holdt han slags omsorg i ham, og han mistet sin drivkraft.” Styremennene hevdet at begge tilfeller av forstyrrelser var tilfeldig, noe unibet internetes fogadóirodák som heller glir over det faktum at Donnacha O’Brien, ombord på vinneren, tydeligvis gjorde en bevisst manøvrering for å gå rundt i Vest-Australia, med den åpenbare risikoen for å forstyrre Phoenix Of Spain.Rubbing salt inn i Spencer sår, fant stewardene at han hadde overtrådt piskreglene, noe som vil utløse et oppdrettsforbud.

“Det var bare litt av en bump,” sa Donnacha O’Brien. “Lederne gikk litt igjen, og alle tre av oss måtte gå litt igjen, men jeg tror ikke det var mye i det.” Han ga meg en god følelse gjennom løpet. Han blir bedre neste år. De gikk en god galopp, jeg måtte bare holde ham balansert og han trakk den ut i den siste furlongen. “