Plekanec: showet kan begynne. Stor ære og prestisje, sier Comet-eier

Den tidligere lagkapteinen er endelig i Brno. Etter to helgens kamper for Kladno, skulle han “høre” til Kometa i nærmeste fremtid. Mandag morgen gikk han gjennom hallen hennes i en ny blå T-skjorte med Brno-klubbens logo.

“Avtalen er at han vil være her innen 15. februar. Han vil spille alle spill for oss hvis han er sunn og i form. Han vil også ønske å spille ti kamper for Kladno, sier Libor Zábranský, leder av kometen.Som forventet skulle han spille i et enkelt angrep med Errat, supplert av en av de unge hjemmespillerne. “Vi har en stor kamp fremover,” tror Zábranský.

Hva med denne Plekanec-utfordringen? Men jeg synes det skal være greit på torsdag. Premieren kom til et skarpt spill, og noen ganger er det bedre å hoppe rett inn i den, ”sa han.

For Hockey Brno er Plekancs ankomst begivenhetsalder. Den olympiske mesteren Jiří Dopita spilte her, etter å ha fullført 1.086 NHL-kamper og forsvareren Tomáš Kaberle.Nå kommer det enda en “tusenlapp” fra en utenlandsk konkurranse. Og han er stolt over at en spiller av dette formatet har på seg Brno-trøya. “Det er en stor ære og prestisje for oss. De siste dagene har flere milepæler falt som Kometens 65-årsdag, min femtende sesong, en tusendelkamp under min ledelse. Alle husker skogen som var her da jeg overtok Comet. I dag har du stolt å spille NHL-stjerner her.Det ligger mye arbeid bak oss, og det at disse spillerne er her, beviser noe, ”sa Zábranský. hun spiller for Kladno under NHL-lockout, og hun er enig.

“Det er vakkert å se hvordan hockey kan løftes når du legger hjertet og et stykke arbeid i det. Denne byen fortjener å spille Comet, ”sa han uten respekt for arbeidet til menneskene rundt Comet. “Det er også en forskjell når du tar med deg en stjerne i april, når suvenirer, trøyer og alt foregår, eller du engasjerer det nå som aksjen er klar.For å sikre at det ikke blir som fotball, der du kjøper Ronald og tjener penger på trøyer, ”påpekte Zabransky at Plekances bidrag til Comet og hennes rykte først og fremst vil være på is.

Det er også snakk om å ville tjene en anerkjent spiller for Comet for neste sesong. Zábranský ønsket ikke å bekrefte eller tilbakevise det. Fansen ser frem til å se Plekanec og Erat hente det mislykkede laget akkurat nå.

Men jeg kommer ikke hit som en frelser. Jeg tror en eller to spillere definitivt ikke stiller med et lag. Gutta i Brno er erfarne, krydret fra skarpe spill.De vil komme inn på det og i den viktigste delen av sesongen vil vise kometenes kraft, ”antar Plekanec. Kometen jubler. Hun er også medlem av sitt rike.

“Spesielt var det en stor takknemlighet for meg å få et tilbud fra Brno, den vinnende organisasjonen. Han har en utmerket manøver. At Lucka nettopp er fra Brno er en slik bonus. Lucka er en profesjonell idrettsutøver og vet godt at slike avgjørelser ikke tas i henhold til dette. Det var en hockeyavgjørelse.Jeg er glad for å være aktiv i en organisasjon som har dominert de siste årene, ”sa Plekanec. Imidlertid kan Plekances show starte på torsdag.