Skotsk Premiership fixtures: Rangers å være vert for Celtic på nyttårsaften

De to sidene møtte to ganger i cup action under Rangers ‘reise tilbake til skotsk Premier League gjennom de nedre divisjonene, men de forbereder seg nå for å kvittere for liga-plikt for første gang siden Hoops’ 3-0 seier tilbake i april 2012 på Celtic Park, selv om datoen fortsatt er underlagt tv-planlegging.

Det tradisjonelle nyttårsminnet er også tilbake på kalenderen, med Glasgow-klubber satt til å møte på Ibrox 31. desember etter utgivelsen av neste sesong fixtures.Joey Barton satt til å bli med Rangers etter å ha blitt enige om to års avtale Les mer

Den tredje derbyen finner sted i Celtic Park 11. mars, med den fjerde og endelige sammenstøtssett for Ibrox etter ligaen splitt, så lenge begge lagene er i samme halvdel av bordet på det tidspunktet.

Den nye Celtic-lederen, Brendan Rodgers, vil håpe å få en vellykket start på regjeringen i Glasgows østlige ende når mestere åpner kampanjen sin til Hearts den 6. august.

Premier League football re Skifter til Ibrox samme dag som Mark Warburtons Championship-vinnere begynner hjemme til Hamilton.

Aberdeen, som presset Celtic så nær i fjor, begynner med en tur til St Johnstone, mens Kilmarnock vil håpe å unngå problemene som så dem overlever bare gjennom play-offs forrige sesong når de sparker på Rugby Park mot Motherwell.

Partick Thistle vert Inverness på åpningsdagen, med Dundee reiser nordover til Dingwall for å ta på seg Ross County.

Celtic har imidlertid tatt muligheten til å utsette sin andre fixtur den 13. august for å ta på den italienske siden Internazionale i en vennlig i Limerick.De er på grunn av å være vert for Partick Thistle, men en alternativ dato må bli funnet.

Men det er stor kamphandling den dagen, med Aberdeen hosting Hearts at Pittodrie, mens Rangers leder til Tayside for å ta på seg Dundee

Hoops-supporterne må vente til 27. august for å se sitt lag hjemme i league action, med Dons gjør deres første tur til Glasgow.

Rangers vil lede til Granit City den 24. september, før du mottar Aberdeen til Ibrox 8. april. Det er et fullt kort med inventar på nyttårsaften, inkludert derby sammenstøt i Lanarkshire og Highlands. Hamilton møter Motherwell på New Douglas Park mens County er Caley Thistle i Dingwall.

Men inventarene har ikke gått bra sammen med Motherwell.De kommer til å være vert for Celtic den 3. desember og Rangers 28. januar, men møter fire turer til Glasgow for å ta de store to.

Morwells øverste operatør, Alan Burrow, tweeted: “Jeg er ikke normalt en for å være kritisk – men jeg må si, jeg er skuffet over SPFL-armaturene i morges. Våre fans blir bedt om å reise til både Inverness og R.County om en uke, en som er tre dager etter jul, noe som gir lite mening for meg.

“I tillegg har vi bare to hjem” Old Firm-spill, mens noen av våre nærmeste konkurrenter har fire. Fra et idrettsmessig og økonomisk synspunkt, setter Motherwell en reell ulempe. Tidligere ble det utarbeidet at lagene ville ha x2 vs Celtic og x1 vs Rangers (eller vice versa) før splittet, noe som medførte at alle var i samme båt på og utenfor feltet.