Argentinerne forble på sjetteplass

Alissons “Rusk” var det logiske resultatet av forrige kamp. Brasil var hode og skuldre sterkere enn sin prinsipielle rival, og dyktig utnyttet sine svakheter (returnerte initiativet til en motstander som opplevde store problemer med kreativitet midt i feltet; koble Sabalets og avsløre høyrebacksone; dårlig sikkerhetsnett for argentinere på tidspunktet for Coutinho og Neymars forskyvninger i midten) og utjevnet fordelene.

Hva er det neste?

“Vi ble dritt.” Hvordan Argentina har problemer med å plukke ut 2018-VM

Argentinerne forble på sjetteplass, og situasjonen deres ser ikke håpløs ut. Det ødeleggende nederlaget fra Brasil er mer sannsynlig å treffe bildet av laget og Bausa, i stedet for turneringsutsiktene til Albiseleste. Argentina, etter 11 spilt kamper, henger etter Ecuador og Chile med bare ett poeng, det tredje Colombia ligger foran Messi og Co. med to poeng. Argentinerne spiller hjemme med Chile og Colombia, og borte med Uruguay og Ecuador. En fare kan også være en gjestekamp med Bolivia (en veldig alvorlig høyde).

– Vi fikk dritt, men vi vil fortsette å kjempe. Du må slå på hjernen. Vi har veldig gode spillere, men når noe er galt med hodet, adlyder ikke beina. Du må tenke positivt og prøve å fikse denne elendige situasjonen. Vi må bli sterke, vi kommer ut av dette rotet, sa Messi etter å ha tapt for Brasil.

Etter ankomsten av Titus utstedte brasilianerne en femkamps seiersrekke, og sikret seg allerede en tur til Russland sommeren 2018. Fra femteplassen, som nå er Chile, har brasilianerne kommet av med syv poeng.

Fotballaget vårt spilte i hovedstaden i Qatar, Doha med landslaget, som har et langt søk på kartet. Spilte og tapte 1: 2. Før dette har ikke Qatar-laget mistet det russiske laget ennå, nå er gapet blitt fylt.