Emery-behandling fungerer. Arsenal er tilbake og tror på en retur til rampelyset

Med en mann med nøye gelert korpshår, blir visjoner for en strålende fremtid mer og mer realistiske.

Mannens navn er Unai Emery. Han vil erstatte Arsenal Wenger, navnet hans ble ikke forventet.

Nå er fansen hans grenseløst bak ham. med Tottenham. Klubben er tilbake i eliten fire, som var en fjern utopi i fjor. Han mister bare et poeng til det tredje Chelsea. Han spilte strålende, modig, fantasifull, utrettelig i Derby.

Emerys arbeid.

“Stor gevinst.Vi gjorde fansen fornøyde, kamper med Tottenham betyr mye, ”smilte Unibet Emery etter å ha seiret over rivalen, og la deretter til,” Men til slutt er de bare tre poeng akkurat som forrige helg. ”

” Vi vil fortsette å jobbe med vår fotballstil. Jeg vil ha mer, ”sa han resolutt på en ganske ødelagt, om enn fremgangsrik, engelsk. Den spanske detaljisten er ikke redd for å snakke fra begynnelsen, hilser sympatisk i hvert intervju, følelsesmessig gester mot spillerne ved sidelinjen og hater fans.

“Det er som en frisk vind for en klubb.En fantastisk trener som får mest mulig ut av den nåværende matrisen, ”sa Gary Neville, en tidligere Manchester United-kaptein og en respektert TV-ekspert. Men nå? Folk roper: Vi har Arsenal tilbake. Det er som å se på et annet lag på en annen arena, legger Phil McNulty til BBC til i sin kommentar.

Arsenal er annerledes. Hardnakket fast ved å følge en ny stil. Psykisk motstandsdyktig. Tøffere.Bestemt, voldsom – han har ikke dominert den første halvdelen av ligaen i de siste tolv kampene, men han holder fortsatt en fantastisk serie. Takket være det modige Bet365 Emery-trinnet og den imponerende talen i kabinen, kunne hendelsene som ble nevnt i introduksjonen ha skjedd. Emery likte også seieren over rivalen, men anser et annet øyeblikk som det beste øyeblikket for Arsenals trener.

“Det var dagen jeg signerte kontrakten,” sier hun. Og prøv å fortelle fansen at han vil bringe Arsenal tilbake i rampelyset.