For dem ser det ut som om video repetisjoner av øyeblikk

Vil de løse alle problemene? Nei. Men de argumenterer for at selv i den mest håpløse situasjonen er det håp. De fleste unge talenter har ikke en gang sett det sterke teamet, og nå vil ansvaret for å bygge et nytt falle på skuldrene.

“Slå av lysene, lukk bærbare datamaskiner, jeg er hjemme.” Norsk landslag: 20 års forventninger, forhåpninger og skuffelser Foto: These Football Times

For dem ser det ut som om video repetisjoner av øyeblikk med tidligere glede er noe fra filmen – en fantasi som de kom på for å endelig ikke fortvile. En gang var dette nordlige laget skummelt for alle – spesielt hjemme. Kommer denne tiden tilbake? Hvem vet. Nå er nordmennene ydmyket: alle de kjære og enda mer elskede maktene på banen hoppet dem: Sverige er stolt av Ibrahimovic, Danmark gjør stadig vei til store fora. Til og med Island ble en sensasjon. Det er rett og slett ingen unnskyldninger.

Vil nordmenn kunne bryte seg inn i verdensmesterskapet i Russland? Vil vi se de stolte vikingene på stadionene, eller vil de igjen, skreddersøm, gå glipp av billetten? Hvem vet, men så langt har fansen liten tro på resultatet. Det vil snart være 20 år etter den siste store turneringen, og dette er en skikkelig tragedie for fotballverdenen.

Etter jubilanten Cop America i fjor sommer i USA, byttet de to mektigste søramerikanske lagene trenerteamet sammen. Dungas andre komme til ledelse av pentacampione endte enda verre enn den første, og Tata Martino var aldri i stand til å gjøre en flittig, men begrenset Paraguay fra de vakre angripende argentinske spillerne.

Det brasilianske fotballforbundet har invitert Titus som hovedtrener, og argentinerne, Edgardo Bausu. Inntil i kveld krysset trenerne bare én gang: i begynnelsen av 2016 viste Corinthians Tite seg som sterkere enn Sao Paulo Bausa 2-0.

Skiftet av trenere hadde en annen effekt på resultatene fra landslagene. Tite klarte å etablere lagets kamp, ​​etter å ha forynget troppen noe (for eksempel begynte Gabriel Jesus å komme ut i starten, etter å ha scoret 4 mål på 4 kamper).