Gonzalo Higuain brukte hele 90 minutter på banen

Noen minutter senere ble kontoen åpnet. Coutinho skiftet fra venstre flanke (Neymar var på samme sted, noe som forvirret argentinernes forsvar) og slo inn i de ni siste i hans stil. Å beskylde Sergio Romero for et innrømmet mål er selvfølgelig umulig, men hans brasilianske kollega klarte å hjelpe laget sitt i et lignende øyeblikk. Målvakten til Man United klarte ikke å gjøre dette.

Mangel på hjelp messi

“Vi ble dritt.” Hvordan Argentina har problemer med å plukke ut fotografiet til verdensmesterskapet i 2018: Skysports

Etter målet til Coutinho (samt målene til Neymar og Paulinho), forandret ikke spillet seg: Argentina prøvde å angripe, det gjorde lite, og kontringene (samt den sjeldne posisjonsoffensiven fra Brasil) av vertene utgjorde en mye større fare. Jerks Sabalets til straffespark Alisson kunne ikke passere uten spor: Det var fra hans sone at Neymar slapp til en møte med Romero før det andre målet. Argentinske oporniks hadde ikke den beste kampen, i de fleste tilfeller hadde de ikke tid til å forsikre partnerne sine.

Gonzalo Higuain brukte hele 90 minutter på banen, men ble bare husket av mange treff i offside-posisjonen. Angel Di Maria på venstre flanke misbrukte det enkelte spillet (han manglet imidlertid tydelig hjelp fra Mas) og mistet ofte ballen i ufarlige situasjoner. Hele det angripende spillet i Argentina falt på Messis skuldre, men Tite taklet strålende oppgaven med å inneholde verdens beste spiller. Fernandinho var ved siden av Leo så snart han mottok ballen. Ofte brukte midtbanespilleren i Man City en liten foul for å stoppe argentinernes leder, men dette lønte seg – tempoet i gjestenes angrep ble undertrykt. Aguero, som kom inn i feltet rett etter pause (erstattet Perez, Argentina byttet til å spille to rene forutspillere), klarte heller ikke å bevise seg selv, og tapte til ballkampen til Miranda og Marquinhos.