KOMMENTAR: Sparta forstår fortsatt ikke feilene hans. Hvem er ansvarlig for elendigheten hennes?

Vi vil prøve å gi deg grunnleggende råd: problemet ligger utenfor den onde sirkelen som Sparta vandrer i. Problemet er i feil setting som den berømte klubben står på.

Etter lørdagens 1: 2-nederlag i Slovácko, rapporterte den nye daglig leder František Čupr via Sport avisen at laget har som oppgave å vinne de to siste høstkampene og deretter å styrke, fordi “konkurranse og kvalitet i noen innlegg ikke er som det skal være nå.”

Aha. Klubben, som har 28 navn på vaktlisten og mer enn 20 gjestespillere, finner ut midt i sesongen at den ikke har noen konkurranse.Så han kjøper på forhånd den svenske midtbanespilleren David Moberg Karlsson av Norrköping, som blir den syttende utlendingen i matrikkelen. trener. Virkeligheten antyder at han valgte feil løsning: andre året på rad plaget Sparta høsten, den første hindringen falt ut av Cup-Europa og ligaen fikk et enormt tap.

Likevel holder Křetínský seg støtt på ideen sin, noe som bare forverrer de spartanske problemene. Som sjef har han det største ansvaret for dagens situasjon, men feil på Letná er født på alle områder. På kontorene, på plenen, på benken.Hvem skal være ansvarlig for dem?

Zdenek Sasnyny på en trenerbenk er fornuftig. Et øyeblikk syntes han å ha funnet systemet, truffet den perfekte serien, og han løftet Sparta. Men det var bare en skjelving: Nå kjeder spillet seg igjen og det er fullt av forvirring. Logisk: tross alt, teamet som ifølge hans ord (i sin tur) har et presserende behov for å supplere, var stort sett selvdannet. Som sportssjef hjalp han til med å identifisere og ta med spillere som ikke innfrir forventningene. Han som trener klarer ikke å presse mest mulig ut av matrikkelen han nylig hevdet å være bedre enn den herlige.Så er det nødvendig å spørre hvorfor Slavia leder ligaen og Sparta krøker seg på fjerdeplass, tolv poeng bak henne.

Guélor Kanga

Kanskje det er grusomt å peke en finger på en spiller når hele Sparta plager. Men det er en teambuilding rundt Kanga, han er leder for Ščasný. Og slik at han må bære ansvaret, bør han føre et eksempel. I stedet for å konsentrere seg om seg selv og hvor han fyrer, tok han ballongen og smalt den buet på benet til Trmals keeper. tillit. Resultatet? Han kastet seg.Og slik er det alltid med ham.

Hun skal være motoren, men den mislykkes gjentatte ganger. Han vil score et viktig mål en gang, men han vil umiddelbart glede seg over en kontroversiell feiring. Han kommer fint rundt motstanderen, men får da et tullete kort.

Eksemplet hans viser hvordan slapp Sparta tilnærmer seg å bygge et lag: hun trenger bare å se Kang som en kvalitetsfotballspiller, den andre siden er at hun har en problematisk karakter, mangler respekt og ikke er avhengig av ham.

Daniel Kretinsky

Alt ovenstående kan endre seg hvis eieren erkjente feilen. Hvis han støttet seg og innrømmet at “internasjonalisering” ikke var så meningsfull under tsjekkiske forhold.Tross alt må Křetínský selv se at Sparta mangler en sunn kjerne, hjerteslag, patrioter.

Og kanskje han innser at det ikke er fødselsmerter, men en alvorlig sykdom på et kritisk stadium – Sparta rapporterte det høyeste tapet i klubbhistorien i fjor: 723,8 millioner.

Derfor skulle han handle. Det er opp til ham å velge de underordnede som Sparta endelig skal jobbe under. Han skulle sette opp et system der kaos, tilfeldighet og overfladiskhet forsvinner fra klubben.

Hva er gyldig for Sparta, at sjefen hennes er raus og hva seks måneder ofrer store summer for shopping? Klubbens funksjon er dårlig satt fra innsiden.Elendigheten på banen er bare en refleksjon av Spartas liv i uro.