Teplice – Ostrava 1: 0, hjemmet slo til Jablonskýs heldige mål

Teplice er som foran sine egne vifter sone for onsdag eliminering fra Cup med en Pardubice og andre serie i den første halvdel hadde litt overtaket. Allerede i det femte minutt header av en god posisjon Potočný i det 14. han avsluttet en fin kombinasjon Hora, men besøker keeper Pavlenko vinne, og til slutt bare halvparten ledet Bratanovič tverrliggeren.

Hjem dominans fortsatte etter pause, og etter bare fem minutter å åpne stillingen kunne ha den beste skutt hjemme Fillo, men savnet fra en god posisjon bred. Etter en times spill etter en kontring Bratanovič får ballen fikk bak Pavlenko, men målet for offside ikke kjenner igjen.

Baník i andre halvdel nesten ikke angripe, men Teplice lenge unnlatt å kapitalisere på trykket.Potočného forsøk fra straffe fanget Pavlenko og rådet deg og skutt Bratanoviče. Kapitulerte til ti minutter før slutt, da en corner med hell presset Jablonsky.

“For det store flertallet av tiden de spilte på ett mål. Motstanderen sto mer eller mindre av det faktum at han var å forsvare trekket som han hadde kommet for. Vi er glade for å ha et godt mål, “sa coach David Vavruška. “Jeg vil gjerne ros guttene for den defensive delen, vi var unødvendig nervøs i utgangspunktet. Jeg savnet flere situasjoner i straffefeltet, fem sjanser virker for meg litt, “sa han.

Når du er i slutten ikke slå en sjanse Ostrava vekslende Cervenka, holde Teplice hjem uovervinnelighet, når Stinadlech ha en balanse av tre seire og to uavgjorte.Siste Baník imot krisen utdypet sitt femte år på rad mister sesong og fortsatt vunnet.

“Vi manglet mot til å lykkes, tro du holder på ballen”, sa trener Radomir Korytář Ostrava. “Jeg føler presset på meg selv og jeg opplever det intenst. Det er en coaching jobb, du har ikke resultatene for å løse det. Det er et spørsmål om ledelse hvordan man skal håndtere det. Jeg vil fortsette å forberede teamet for neste kamp, ​​”sa en mulig appell.

” Banik kom med noen taktikk og lang den var basert på, men det er åpenbart at laget er bedre. Han må lykkes, sannhetsteorien snakker. Og vi er glade for å ha forsinket det, sier Vavruška.