Trubač mangler bare mål. Kanskje er det de utette sokkene, sier han

“Jeg får flere muligheter enn min siste trener, så jeg tror mer. Og jeg håper du kan se det, ”tjente Trubac på utvekslingen av trener Smejkal mot Hejkal. “Nå må jeg fokusere mer på avslutningen, det holder ikke med meg. Kanskje det vil være lekker sokker og frosne føtter, ”lo han etter å ha vunnet en 1-0 fryse over Liberec. Han scoret en gang på bohemene i år. “Og i en posisjon under spissen virker det for meg mer enn en linje,” fant han det ideelle stedet. “Hvert innlegg har fordeler og ulemper, men jeg gjør mer bak angriperen.Mot Liberec var guttene bakerst veldig flinke til å ballong, så jeg hadde mye ledig plass rundt meg for å finne plassen til å gi meg et pass. Når en person er ledig, er det lett å spille. Så jeg vil heller takke guttene for at de ga meg ballongene, noe som gjør posisjonen min enklere. ”

Opočno og Hradec Kralove, et avkom, ønsker ikke å sammenligne den tidligere og nåværende treneren. “Jeg får mer tid og rom, jeg føler meg bedre, mer selvsikker fordi jeg spiller. Men jeg sier ikke om noen er bedre eller dårligere. Det er bare annerledes. ”

21 år gamle Trumpeter ønsker å unngå redningsproblemer med glassmakere. ”Målet vårt var at vi skulle ønske å ha over tjue poeng etter fallet, nå er det 19. Vi hoppet litt i bunnen, men vi trenger å bli mer rolige.Vi spilte heftig mot Liberec, det må vi sprette, sier han.

Men på søndag vil Teplice spille uten nøkkelangriper Vanecek, som blir straffet for fire gule kort. “Det er synd at han fikk henne til å erstatte. Jindráček kan starte, som kommer tilbake på stoppskiltet, ”Trubač tilbyr en erstatter. “Jeg har sett Sparta i cupen, og det er absolutt ikke et lag som ikke kan slås. Vi vet hvor vi skal, det er Sparta. Men vi trenger også disse punktene. ”