Budejovice forblir i hjertet hans, men nå ruller Rob den yngre for Vsetin

Han byttet klubb for første gang i fjor. Han forsøkte å kjempe seg mot ekstralaget Chomutov, men turen mot nord mislyktes og i oktober var han tilbake sør i Böhmen.

Denne sesongen vendte spissen Luboš Rob Jr tilbake til Budvar arena 1. desember. Men bare for et hopp og ikke for alltid.

Avkommet fra Ceske Budejovice kom som leder for klubbens scoring fra Vsetin og som en av de mest produktive spillerne i konkurransen noensinne.

så jeg var ikke spent på å være her før den siste mulige datoen. Jeg ville ha det før, ”sa Luboš Rob Jr. etter kampen som Wallachian Hockey Club tapte i sør 1: 2. “Jeg var litt bekymret da vi nærmet oss, men jeg må si jeg likte det.Og jeg takker fansen for ikke å glemme oss og David Gába og kalle navnene våre, ”la han til.

Det andre forsøket på å endre miljøet fungerte for ham hundre prosent. Denne sesongen har Lubos Rob allerede scoret 17 mål, ingen i første liga scoret oftere. Og da han la til 17 assists, som han hadde i Sør-Böhmen før kampen, var han den andre i produktiviteten.

Selv om han ønsket seg mye i Budweis, scoret han ikke et mål. Han traff toppstokken, han hadde en ny sjanse, men scoret minst ett mål for gjestene.

“Vi visste at Budweis tapte tre kamper som de ikke var helt komfortable. Vi savnet tre nøkkelspillere. Jeg er veldig lei meg Betclic for at jeg kunne scoret to mål og ikke scoret.Spesielt sjansene i kraftspillet, da motoren da ga 2: 1, angrer jeg mest, ”beskrev Vsetín-skytteren.

Ellers, men denne sesongen kan ikke klage på noe. “Personlig, absolutt. Vi satte oss med gutta i rekken. Treneren spiller oss mye og jeg synes vi har gjort det ganske bra i de forrige kampene, ”berømmet han. Han angrer bare på at lagkameraten Antonín Pechanec mangler tre kamper av hensyn til helsa. “Det er hjernen på linjen vår. I Budweis var det sannsynligvis det beste spillet vi har spilt uten ham, men jeg ser frem til å komme tilbake til is på onsdag, la han til.

Han tilbrakte atten år med hockeyliv i České Budějovice og som han sier Motoren vil alltid være i hjertet.Men forandring er livet, og det er sant for ham, fordi spillet hans viser hvordan trekket har kommet ham til gode. Dessuten mangler han bare fem poeng i produktivitet til å være lik fjorårets høye, og tjente poeng i både Engine og Kadan.

“Det er noe annet. Man frigjør seg ikke fra press, men fra de små tingene som har berørt ham her. Dessuten er naturen til menneskene i Wallachia annerledes enn her. I mellomtiden passer det meg, sier hun. “Du slår av, kommer deg ut av stereotypen, og kanskje løser du ikke ting du måtte løse hele tiden,” legger han til.

. “Jeg dro dit med noe som ikke ble oppfylt, og så langt er alt jeg har tenkt å gjøre.Jeg har funnet gode lagkamerater, treneren stoler på meg og det er det som trengs, ”sa han. øyeblikk av kampen. “Jeg kan ikke klage på Dopit-treneren,” poengterer Rob at de to tilsynelatende satte seg. Og sammen for å trekke Vsetín hockeyklubb for målet som wallachierne hadde drømt om i starten av den første ligaen. I år tror jeg sluttspillet vil være like balansert som noen gang de siste årene. Jeg ser ikke to klare favoritter for nedrykket.Og jeg tror det er viktig å sette seg mål og gå til dem, “vurderer han.

Da Lubos Rob hevdet at han kom til et miljø der ingen kjente ham, sa han ikke sannheten helt, for i 2005-2007 faren Luboš Rob hadde kapteinbandet det andre året. Og nå følger Vsetinere på hvor mye talent sønnen hans arvet.

Read more