Hradecký målvakt Svoboda for første gang i aksjon. Rway er en hockeyspiller, anerkjente han

Adam Svoboda fikk en spesiell situasjon. Selv om våren kampene på O 2 arenaen mot Slavia på ekstra ligapoeng nå kommet i den moderne hall som gjest.

Arenaen er hjemmet til Sparta, spiller Slavia Premier League og frihet er tjenester Hradec Kralove -. en hjelpende hånd med opplæring av unge spillere, så vel som en pålitelig stedfortreder i bretten

og det kom på en fredag ​​kveld på isen Sparta. “Kácov (keepere Andrew Kacetl -. Ed. Ed) vil ikke gi noe gratis, han vet det. Jeg spiller min rolle. Når kaca bli sliten eller du må odfrknout, jeg må komme inn der, og jeg må være en gyldig team “, sa han etter kampen.

Etter et spill som var mer enn bra for Hradec.Men fra poenget til tre poeng forblir punktet bare ett. “Jeg må si det hatten før gutta. Vi står opp mot Sparta, selv om tre poeng ville vært flott, men dette er gull, “anerkjente sports Freedom.

Hadde trettisyv erfaren keeper støter på is O 2 Arena en eller annen måte spesifikt, og tatt i betraktning forhold som nevnt i begynnelsen? Frihet nekter. “Jeg prøver å leve hvert spill nå,” sa han.

Fredagens duell med Svoboda vil sikkert dukke opp. Tre ganger med lagkamerater feiret et stramt bly, så hadde tre ganger for å få pucken ut av nettet.

og de raid…En backhand løkke, andre og tredje!Helten av kvelden er ung Spartan-spissen Martin Rewa, som viste alle tre shootout (Intervju med Martin Réwayem HER).

“Jeg vet det er veldig praktisk. Ochc…l meg tre ganger. Det er Mr. Hockey spiller hatten for ham, “kommenterte fremover Svoboda.

Rewa kommer opp med tillit, Hradec keeper verdsettelse av hans evne spart “Han har en så rask flytte, hvis jeg har to og en halv meter, så får det.”

De er slike raid noensinne fange? Frihet er klar: “Jeg er en gutt, ville jeg gå litt fremover. Men jeg igjen gikk videre, ville han ha dratt den andre veien. Det er åpenbart at hans alder er utrolig og vyzrálej trpělivej. ”

Adam Svoboda så nå odchytal ekstra seriekamp med serie nr 563.Når vil det være mer?

“Jeg er veldig glad jeg hadde et hardt spill å starte, hvor det var ganske et skudd. Noen tiltak var der, eller vi vet alle at Sparta spiller på kjøkkenet. Jeg likte spillet, og jeg bestemte meg ikke for hva jeg skulle gjøre neste, “konkluderte målvakten.