Allert venter på Kinas første finale i livet, avslutter Plíšková i Tokyo

Plíšková at i Japan tilbake på banen for første gang siden eliminasjon i første runde av US Open, mistet han i en time rett. I utgangspunktet holdt hun den tidligere to-trinsverdenen, men hun ble gradvis i vanskeligheter.

Radwanski fikk hovedrollen 5: 2, Plíšková men klarte likevel tilstand sammenlignet med 5: 5., Men i deres tjeneste tapte det første settet

I det andre settet hadde han en rival klart overlegen og Plíšková, plaget av problemer tilsynelatende i ribbene, ikke nok engang fjerde gjensidig kamp tapt

Allertová riste av nervøsitet og er i slutt

“jeg er glad jeg gjorde det, og jeg håper at i morgen kan jeg finne i seg selv styrke og energi.Selv om det er finalen, prøver jeg å gjøre det som en annen kamp, ​​sier Allert. “Treneren forteller meg at jeg er flott, men må jeg stole på meg selv – så jeg prøver,”. Hun til med et smil

tjueto spiller, som i dagens WTA rankingen inkluderer 74th sted, kom han i andre semifinale i karrieren hennes nervøst og i åpningsspillet mistet hun sin prestasjon. Men da han varmet til enestående ytelse og tredje seeded Errani som dessuten lov til å avgi kontroversiell uttalelse linjedommeren, knust. Hun var 5: 1 snart, men da var hun nervøs igjen og fikk Italca til 5: 5. De andre to, imidlertid, gamma og vunnet i 47 minutter fikk det første settet.

På samme måte, som bærer det andre settet.Allert utmerket seg på retur og raskt ledet 4: 0, men igjen tapte tap. Errani, som igjen WTA rangerer 21. plass, men var ikke i stand til å fortsette å opprettholde sin egen tjeneste og tsjekkiske tennisspilleren første gjensidig kamp dratt etter mindre enn en og en halv til seier time.

“An Inconvenient erfaren rival, det kostet meg mye fysisk og mental styrke og ikke lett i disse værforholdene holde konsentrasjonen min, “sa Allertová.

premieren tittelen er opprinnelig fra Praha, som nådde finalen farten i rangeringen til sjette dusinvis kampen med fjerde seeded Jankovic. Tretti år gammel verden nr. 25rangering) slått ut i semi belgiske Yanina Wickmayer, vinneren av turneringen i Tokyo forrige uke ..

Wawrinka har skadet ankelen

øverste seeded sveitsiske tennisspilleren Stan Wawrinka trakk seg på grunn av skade høyre ankel fra turneringen i Metz. Årets vinner av French Open med sin fredag ​​kveld i kvartfinalen sammenstøt med tyske Philipp Kohlschreiber.

Wawrinka ble skadet i torsdagens andre runde kamp mot en annen tysk tennisspiller Dustin Brown. Han beseiret å kjempe 4: 6, 6: 3, 7: 6. Sveits, den fjerde spilleren i verden rangeringer, har hatt noen involvering i november Masters Tournament.