Treneren fortalte meg at jeg var bra. Det skjer ikke ofte, sa Allert

Hun hadde en celle i hånden og gratulerer med den. Fra FedCup kaptein Peter Pala. Av Jaroslav Kalat, president i klubben TK Neridé. Og selv musikerne Michal David og Karel Vagner, med hvem Allertová kjenner fra barndommen, fordi hennes steg-onkel er sangeren Karel jul.

De gratulerte henne for turneringen som de vil huske lenge. Beat på det verdens nummer to Simona Halep, den tredje seeded Sara Errani. I finalen beseiret tidligere verdensener Jelena Janković.

“Det var bedre,” sa Allertová. Men hun anerkjente også at hun hadde mistet makt i kampen for tittelen. “Mental og fysisk anstrengelse i de to foregående spillene var stor, og jeg dessverre ikke kan håndtere.Rival meg skredet i hver vei ”

Fra staten. 2: 1 i det første settet så sjansene for triumf gradvis forsvinner når Jankovic dramatisk økte ledelsen sin. “I de øyeblikkene når en person bekymringer og ønsker å avslutte fort. Jeg prøvde å kjempe til det siste, men jeg kunne ikke. ”

Likevel, det turnering i Sør-Kina har vist at det må måles med de beste. Og han kan slå. “Det er godt å vite,” sa tennisspilleren at han ble overrasket over US Open ved å slå verdens topp ti Carla Suarez. “Det hjalp meg. Jeg prøver å gå trinnvis og gradvis bli blant de beste. ”

kindhearted tennisspiller er den typen som nesrší tillit. Han innrømmer at det i seg selv heller tvilsom.Men prøver å stole på råd fra trener John Cunning, som han prøver å innpode som har å måle seg med de beste.

“Og her sa jeg at jeg var bra. Som har gjort meg glad, skjer det ikke, “sa Allert. “Han var fornøyd. Jeg må prøve veldig hardt å høre dette. “Home

Nå hodet til Tasjkent, men bare for å bli sjekket ut, fordi det igjen plaget med magemuskelproblemer. Deretter han planla turneringer i Linz og Luxembourg Poitiers.

En trygg på at hennes erfaring vil oppmuntre Kinas nåværende “Final’m beklager, men ikke hjem nedslått. Jeg nå føler seg bedre og at jeg kan slå de beste spillerne, og det er igjen et skritt videre.Jeg håper det ikke var min siste finale. “